Ritiro
Consegna

  • Cu Inter Rent Transilvania ai primirea si predarea autoturismelor GRATUIT la orice adresa din Tirgu-Mures cat si in Aeroportul Transilvania Tirgu-Mures.

  • Fara limita de kilometraj.

  • Program 24/24, 7/7. Non Stop la dispozitia ta.

  • Furnizam si servicii de transfer de la Aeroportul Transilvania Tirgu-Mures.

  • Fara costuri ascunse.

Suntem cea mai buna optiune daca esti in cautarea unei masini de inchiriat in Mures, Sighisoara, Cluj sau Sibiu la un pret foarte bun si in acelasi timp in conditii sigure.

inter rent transilvania inchirirere masini

Suntem aici pentru a-ti oferi servicii de rent a car in Tirgu-Mures si Aeroportul Transilvania Tirgu-Mures la cele mai inalte standarde din domeniu. Te asiguram ca vei avea parte de masini de inchiriat exact asa cum ai nevoie, pentru a te bucura de comoditate la volan, relaxare si mai ales siguranta.

Predarea si primirea autoturismelor se face gratuit pentru locatiile din Tirgu-Mures si Aeroportul Transilvania Tirgu-Mures. Pentru locatiile din Aeroportul Cluj-Napoca si Aeroportul Sibiu se percepe o taxa pentru predarea/primirea autoturismelor.

Inchiriezi masina fara costuri ascunse. Autoturismele au asigurare RCA, CASCO si taxa de drum achitata.

Avantajele serviciilor oferite de Inter Rent Transilvania

modificare contract gratuit

Anulare si modificare comanda gratuita cu 24 de ore inainte de livrare.

Rent a car Mures

Posibilitate de prelungire a contractului cu 24 de ore inainte de predare.

garantie inchiriere masini

Garantie maxim 200€ indiferent de perioada contractului.

Inter Rent Transilvania este o firma locala de inchirieri masini, care va ofera servicii de Rent a car in Mures, Sighisoara, Cluj si Sibiu. Desemenea ne oferim serviciile in unul din cele mai importante aeroporturi din Romania si anume Aeroportul Transilvania.

Parcul nostru de masini este constituit din masini NOI marca DACIA LOGAN si DACIA SANDERO intretinute conform normelor producatorilor, aflate permanent in stare buna de functionare. Venim in intampinarea cerintelor tale cu diverse oferte tentante in fiecare luna.

Pentru inchirirere masina suna acum la +4 0728 320 477